Nu s-a schimbat nimic de pe vremea sclaviei ! Botnita sau Masca = Sclavi !

Masca este un simbol al sclaviei si al supunerii. Daca suntem marcati de acest simbol, este pentru ca suntem deja sub control si in dresaj.Deci TESTUL a reușit! Acum sa vedem când va fi cu adevarat EXPERIMENTUL!!! Asadar TESTUL a demonstrat un lucru clar: dacă dai drumul unui virus și lași lucrurile sa se umfle […]

Masca este un simbol al sclaviei si al supunerii. Daca suntem marcati de acest simbol, este pentru ca suntem deja sub control si in dresaj.Deci TESTUL a reușit! Acum sa vedem când va fi cu adevarat EXPERIMENTUL!!!

Asadar TESTUL a demonstrat un lucru clar: dacă dai drumul unui virus și lași lucrurile sa se umfle corespunzător, mediatic, profitând de isteria televiziunilor și de foamea lor de audienta, se alege praful de toată civilizatia, cultura și regulile de conviețuire ale acestei planete!

Cum se face ca România, unde mori pe holurile spitalelor, din pricina nesimțirii, a incompetentei si a faptului ca nu ai dat spaga, si se moare din cauza nepasarii, acum dintr-o data tuturor le pasa de noi si ne pun sa purtam masca.

Citește și...