Marturia unei asistente medicale din San Francisco despre COVID-19.

Este înspăimântător cât de manipulați suntem. Mama mea cunoaște o asistentă medicală din San Francisco care se ocupa cu testele COVID. După ce fiecare test pe care-l trimitea se întorcea ca pozitiv, a devenit suspicioasă. Așa că, a trimis două teste nefolosite, fără să recolteze vreo probă. Ambele s-au întors ca pozitive. Le-a spus și […]

Este înspăimântător cât de manipulați suntem. Mama mea cunoaște o asistentă medicală din San Francisco care se ocupa cu testele COVID. După ce fiecare test pe care-l trimitea se întorcea ca pozitiv, a devenit suspicioasă. Așa că, a trimis două teste nefolosite, fără să recolteze vreo probă. Ambele s-au întors ca pozitive.

Le-a spus și altor câteva asistente și, împreună, au trimis 10 teste false, nefolosite, fără să preleveze vreo probă, și cu nume false. TOATE S-AU ÎNTORS POZITIVE!!! Ce naiba se întâmplă? Este mai mult decât vorba de lăcomie și bani pentru spitale. Suntem controlați și manipulați dincolo de ceea ne-am putea imagina vreodată.”

Oamenii încep să vorbească și unele lucruri și informații nu le veți găsi scrise negru pe alb cu numele celui care face dezvăluirea pentru că oamenii se tem pentru siguranța lor, viitorul lor și mulți chiar pentru viața lor. Cei care vă bazați doar pe ceea ce mass-media oficială vă prezintă și nu vă informați și din alte surse sunteți segmentul de populație cel mai supus manipulării și îmbolnăvirii prin nocebo.

Aveți grijă de voi măi oameni, nimănui nu-i pasă de sănătatea și de viața noastră! Le pasă numai de buzunarul nostru și de câștigul pe care-l pot obține de pe urma fiecăruia dintre noi! Unora chiar și morți le aducem câștiguri colosale

Citește și...