Cea mai buna veste pentru Romania. Gigi Becali ajuta din nou tara.

Gigi Becali este unul dintre oamenii care se implică în lupta împotriva coronavirusului. Finanţatorul celor de la FCSB a anunţat că a cerut startul producţiei de măşti şi halate la o celebră fabrică din România. „Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi […]Gigi Becali este unul dintre oamenii care se implică în lupta împotriva coronavirusului. Finanţatorul celor de la FCSB a anunţat că a cerut startul producţiei de măşti şi halate la o celebră fabrică din România.

„Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Am dat și mese, și scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi.

Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

El a declarat, în urmă cu două zile, că a donat până în prezent suma de 100.000 de euro către Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş, condus de medicul Adrian Streinu Cercel.

„Eu am o relație cu domnul Cercel, mi-a cerut ajutorul și am zis ca da. Există o listă oficială a spitalului Matei Balș cu ce au nevoie acum. Am luat tot ce era nevoie pentru spital. Am zis ca plătesc câte 5.000 de măști pe zi, plus halate, consumabile, mese, scaune, paturi, televizoare, calculatoare”, a afirmat Gigi Becali la România TV.

„Ce să fac eu cu banii, dacă semenii mei sunt bolnavi? Cel mai important fac rugăciune în fiecare zi pentru semenii mei. Doar de la Matei Balș mi s-a cerut ajutorul, pentru că acolo am unele relații cu domnul Streinu Cercel.

Dar dacă va mai fi nevoie și în altă parte în București sau în țară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit până acum 100.000 de euro la Matei Balș de când cu virusul ăsta”, a încheiat Becali.


Cele mai populare de la charlene.ro

Mai multe de la charlene.ro