CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2020 Răzvan Fodor şi Sorin Bontea

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2020, sezonul 3. Finala Asia Express a dus o bătălie spectaculoasă! Două echipe luptat pentru marele premiu, iar în cele din urmă, Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat Asia Express 2020.   Două echipe se luptă pentru premiul de 30.000 de euro, pus la bătaie în show-ul Antenei 1. Este vorba despre: Speak […]CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2020, sezonul 3. Finala Asia Express a dus o bătălie spectaculoasă! Două echipe luptat pentru marele premiu, iar în cele din urmă, Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat Asia Express 2020.

 

Două echipe se luptă pentru premiul de 30.000 de euro, pus la bătaie în show-ul Antenei 1. Este vorba despre:

  • Speak și Ștefania
  • Răzvan Fodor și Sorin Bontea

Sunt singurele două echipe care au mai rămas în joc, după ce în competiția prezentată de Gina Pistol au intrat nouă. Ultimii care au părăsit Asia, aseară, au fost Adda și Cătălin.

Show-ul crescut foarte mult în audiențe, în ultimele săptămâni. A debutat la jumătatea lui februarie, cu o medie de 1,2 milioane de telespectatori pe minut, iar în ultimele ediții a atins chiar recorduri de audiență. De exemplu, luni, în a doua zi de Paște, show-ul a numărat 1,8 milioane de telespectatori în medie.

Asia Express este un format produs de Mona Segall la Antena 1, care își află diseară câștigătorii sezonului trei. Această ediție a fost filmată în Filipine și Taiwan.

Primul sezon, câștigat de Ana Baniciu și Raluka, a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Al doilea sezon Asia Express, filmat în India și Sri Lanka, a fost câștigat de CRBL și Oase. Ultimul, susţin sursele că va fi adjudecat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, dar nimic nu este sigur.


Cele mai populare de la charlene.ro

Mai multe de la charlene.ro