Apel de la Guvernul României. Ce trebuie să facă cetățenii când primesc mesaje pe Facebook și WhatsApp despre coronavirus

Guvernul României face apel la cetățenii români, prin intermediul unui clip video postat pe rețelele de socializare, să se informeze despre coronavirus doar din surse oficiale și să nu creadă orice informație venită prin intermediul Facebook sau WhatsApp. „Acesta este singurul mesaj pe care trebuie să-l trimiți mai departe în această perioadă”, se arată în […]Guvernul României face apel la cetățenii români, prin intermediul unui clip video postat pe rețelele de socializare, să se informeze despre coronavirus doar din surse oficiale și să nu creadă orice informație venită prin intermediul Facebook sau WhatsApp.

„Acesta este singurul mesaj pe care trebuie să-l trimiți mai departe în această perioadă”, se arată în debutul clipului realizat sub forma unei animații grafice dinamice, 2D.

„Nu crede tot ce primești pe Facebook sau WhatsApp. Mai ales știri ce conțin: exprimări pompoase, alarmiste, tratamente naturiste sau medicamentoase împotriva coronavirus”, se arată în clipul difuzat de Guvernul României.

Guvernul îi îndeamnă pe români să fie atenți inclusiv la „greșelile gramaticale” sau la îndemnurile de tipul „dă mai departe”, care pot însoți informațiile publicate pe rețelele de socializare.

„Informează-te doar din surse oficiale”, este concluzia mesajului postat de Executiv.

Sursa: DIGI24


Cele mai populare de la charlene.ro

Mai multe de la charlene.ro